Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Prototipare rapida
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Matrite pentru prototipuri
Combinand realizarea de matrite cu imprimarea 3D, inginerii si designerii pot extinde domeniul materialelor pe care le folosesc si le aduc capabilitatile imprimantei 3D dincolo de prototipuri, in domeniul productiei.

Realizarea de matrite prin printare 3D permite producerea de loturi scurte de 150 pana la 600 de piese, sau testarea pieselor inainte de a se angaja in productia de matrite de serie scumpe.

PRELUCRARI MECANICE
Pentru realizarea de prototipuri prin prelucrari mecanice lucram cu colaboratori validati de catre noi, astfel ca putem fi foarte flexibili in ceea ce priveste tipul pieselor prototip pe care le putem realiza.

Stim ca, in general, este dificil de gasit companii dispuse sa realizeze prelucrari mecanice pentru piese prototip la un pret rezobabil. Uneori, companiile cu dotari performante, nu sunt dispuse deloc sa ofere asemenea servicii.

De aceea, noi am dezvoltat relatii de colaborare speciale cu companii din domeniu, astfel incat sa va putem oferi servicii de calitate si in timp util. Asteptam cu interes sa ne contactati, pentru a dezvolta o colaborare reciproc avantajoasa.

DETALII -> www.standardgrup.ro
Din Gura in Gura